Kurumsal Kimlik Tasarımı - Kurumsal Kimlik Fiyatı

 "Marka" ve logo terimleri genellikle birbirinin yerine kullanılır.Ancak bir logo bir işletmenin sembolü olsa da , bir markanın tamamı değildir.Aslında, bir logo oluşturmak güçlü bir marka geliştirmeye doğru atılan küçük bir adımdır. Kimlik.

Milyarlarca olmasa da milyonlarca işletme kendilerine bir isim yapmaya çalışırken, güçlü bir markaya sahip olmak işletmelerin kendilerini rakiplerinden ayırmaları için çok önemli hale geldi.

Bir müşteri için ilk marka kimliğinizi geliştirmeye çalışıyorsanız veya bunu kendi işiniz için yapıyorsanız, öncelikle bir markanın ne olduğunu ve bir marka oluşturmak için ne gerektiğini anlamak önemlidir. sosyal medya teklifi yazık ki, işletmeye bir isim vermek ve onu her şeyin üzerine yapıştırmak kadar kolay değil.

Başlangıçta, "marka" terimi, sığır çiftçilerinin sığırları üzerinde "marka" yaptığı işareti ifade etmek için kullanıldı, bir marka fikri, sadece bir isim veya sembolden çok daha fazlasını kapsayacak şekilde gelişti.

Marka kimliğinizin hayati bir parçası olan markanız , belirli bir işletme tarafından üretilen bir isim veya ürün türü olarak tanımlanır.
Here's my website: https://www.brandenn.com/sosyal-medya-yonetimi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Kimlik ve Unsurları - Sosyal Medya

Marka Kimliği

Kurumsal Kimlik ve Sosyal Medya